Ecoverf van Ecotec Naturalpaints

 

Ga voor een zomerse make-over met ecoverf van Ecotec Naturalpaints

Het vakantiegeld is weer binnen! Natuurlijk kun je lekker op vakantie gaan, maar je kan ook je huis een frisse make-over geven. Die ene muur in de woonkamer in een zachte pasteltint verven, of misschien je slaapkamer omtoveren tot jouw eigen mindfulness-paradijs. Doe het met het oog op een beter milieu én een betere nachtrust dankzij de ecologische verven van Ecotec Naturalpaints. Goed voor uw gezondheid en die van de wereld om ons heen!

 

Waarom Ecotec Naturalpaints?

Dit is hét moment waarop we met zijn allen ons beste beentje voor moeten zetten als het aankomt op groen leven. De ecoverven van Ecotec hebben allemaal een natuurlijke basis. Dat betekent geen vluchtige organische stoffen(VOS),  geen olie en geen weekmakers. Oftewel, de verf verkleurt niet, reguleert het vochtgehalte in de ruimte, is nagenoeg geurloos én geeft een fantastische dekking!

 

Ecoverf, de beste keus voor uw gezondheid

Niet alleen het milieu is heel blij met de komst van ecoverf, jouw gezondheid kan er ook flink van profiteren. Waar normale verven veel giftige stoffen bevatten is Ecotec Naturalpaints geproduceerd met organische ingrediënten. Het inademen van giftige dampen tijdens het verven is verleden tijd en na het verven is een ruimte meteen bewoonbaar. Maar dat is niet alles. De leemverf heeft dankzij de organische basis een natuurlijk vochtregulerend effect, hierdoor kun je vrijer ademen.

 

Nieuw in ons assortiment 

Wij zijn dan ook erg trots dat wij dit nieuwe, groene product in ons assortiment mogen opnemen. Met 126 zomerse kleuren zit er altijd wel een tint tussen die past bij uw wensen. Ga jij deze zomer ook voor een bewustere keus? Ons team je graag te woord voor vragen, advies en tips! Kom dus gerust eens bij ons langs in de winkel.

Fijne (klus)zomer!