Persoonlijke style advies

Wij helpen u graag!

Persoonlijk style advies aan huis

Bent u op zoek naar uw eigen stijl om van uw huis een thuis te maken? Wij helpen graag met een persoonlijk en op maat gemaakt interieur- & kleuradvies. Onze specialisten komen bij u thuis voor een uitgebreide analyse. Tijdens dit consult worden alle opties besproken en zullen wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren. Vervolgens zal er een vervolgafspraak gemaakt worden bij ons in de winkel zodat alle producten bekeken, gevoeld en vergeleken kunnen worden. Zo vindt u precies de juiste gordijnen, vloeren of het behang voor uw thuis. Na afloop van deze sessie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. 

Deze fantastische deal kunt u bij ons boeken voor slechts €69,-. Een prijs die wij uiteindelijk zullen verrekenen als korting met de offerte die u bij ons afneemt. 

Maak nu een persoonlijke style advies afspraak >

Meer sfeer creëren

Is uw woning saai en kil? Een kussentje hier en een kaarsje daar kleedt de woning al iets aan, maar misschien ontbreekt er wel kleur of behang in uw woning!
Een kleur of behang op de wanden wordt onderschat, de kleur of het behang hoeft niet bont te zijn maar het geeft wel direct sfeer aan uw woning. Het kan een ruimte als één mooi geheel maken of juist een knussere ruimte creëren in een ruimte.


Misschien bracht de kleur/het behang op de wanden nog niet genoeg sfeer aan uw woning, maar weet u niet waar het aan ligt? 
Laat één van onze adviseuses met u meekijken, misschien ontbreken er wel warme gordijnen of luchtige in-betweens. Wellicht past de vloer er niet zo goed bij of is er wel een karpet nodig om de woning knusser te maken.

Alvast inspiratie opdoen? Volg ons op Pinterest of neem een kijkje in de webshop van MrWoon.