Behang

Behang, geeft een extra dimensie aan het interieur...

Elitis behang

Élitis behang

Blij zijn wij dat wij het exclusieve merk Elitis tot onze behangcollectie kunnen rekenen. Om in de stemming te komen kunt u alvast kijken op de website van Elitis. In de winkel liggen de boeken om het live te bekijken!

Behang

Behang is weer helemaal terug van weggeweest! En de meeste in een verbeterd jasje. Het ouderwetse papier behang heeft veelal plaats gemaakt voor een mooie en van goede kwaliteit vliesbehang. Vliesbehang heeft vele voordelen, een van de voordelen is dat vliesbehang zich gemakkelijk laat verwerken. Het vliesbehang is er in veel verschillende kleuren en designs. Van landelijk tot klassiek en van modern tot chique! U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Geef de ruimte een extra dimensie door een mooi behangetje te plakken. Wilt u niet de gehele wand behangen? Er zijn ook erg mooie behangdieren en bomen van Inke, zo geeft u de muur toch net iets extra's. Ziet u op tegen het gebruik van lijm, denk dan ook eens aan muurstickers.

Kom snel in de winkel en vind die extra dimensie of neem een alvast een kijkje op de website van:

Arte, Hooked on Walls, EijffingerCasadeco, Studio Ditte, Esta, Élitis

U kunt de behangetjes uiteraard in het echt bekijken in onze winkel. U kunt ook altijd de behangboeken mee naar huis nemen zodat u gelijk een goed beeld krijgt of het in de ruimte past.

 

Glasweefselbehang

Wilt u het sauswerk een extra dimensie geven of heeft u last van slechte muren, dan is glasweefselbehang een optie. Helemaal glad, subtiel of meer opvallende structuur, in glasweefselbehang is veel mogelijk. Naast de verschillende structuren die glasweefselbehang biedt, heeft glasweefsel nog een aantal gunstige eigenschappen. Denk hierbij aan scheuroverbruggend, sterk, verdoezeld oneffenheden, krimpvrij en doordat de lijm aangebracht mag worden op de wand, is het goed te verwerken. Mocht er tijdens het verwerken toch een naadje zijn ontstaan, doordat glasweefsel overgeschilderd moet worden loopt het naadje vol met latex.

Maak nu een interieur advies afspraak >