Raamdecoratie

Raamdecoratie, brengt sfeer in het interieur

Dupligordijn

Raamdecoratie

Er zijn veel verschillende soorten gordijnen en raamdecoratie. Zo kunt u gebruik maken van overgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, horizontale jaloezieën en nog veel meer. Kortom, voor ieder wat wils als het gaat om een mooie afwerking van het raam. Bovendien geven gordijnen en raamdecoratie uw huis sfeer en houden de kou buiten tijdens de barre winterdagen. Bent u er nog niet helemaal uit wat u nu precies voor gordijnen wilt in uw huis? Geen probleem. We helpen u graag met kiezen. 

Waar moet u op letten bij het kiezen van raamdecoratie?

Net als de wand- en vloerbekleding behoort raamdecoratie tot de basis van het interieur. De muren kunt u eenvoudig van een nieuw behangetje of kleur voorzien, maar raamdecoratie schaft u vaak voor een langere tijd aan. Als u besluit om nieuwe gordijnen of andere raamdecoratie aan te schaffen zijn er een aantal dingen waar u op kunt letten.  Wilt u bijvoorbeeld gordijnen met een praktische functie? Of dienen de gordijnen voornamelijk als sfeermakers in uw huis? Wilt u een stoere look of meer een neutrale uitstraling creëren? Op Pinterest kunt u alvast wat inspiratie op doen. Bovendien staan onze gezellige winkeldames klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste gordijnen.

Komt u ook bij ons langs? 

Ons gezellige winkel personeel kan u ook persoonlijk en passend advies geven over welke raamdecoratie of gordijnstof het beste past bij uw situatie. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk stijladvies of natuurlijk even bij ons langskomen in de winkel. Wij doen ons uiterste best om van uw huis een warm en gezellig thuis te maken. De koffie staat al klaar, zien we u ook binnenkort? 

Bij Verf & Wonen Harry Mattijssen vindt u diverse merken op het gebied van raamdecoratie. Bece, Toppoint en Lega behoren tot onze collectie.

Maak nu een interieur advies afspraak >