Verf en wonen

Laat kleur u overtuigen!

Moodboard Soft grey and pastel

Verf & kleur

Met een likje verf kunt u de woning er niet alleen weer fris uit laten zien, u kunt er ook veel sfeer mee aanbrengen. Laat kleur u overtuigen en neem een kijkje in onze inspiratiehoek. Kunt u niet kiezen uit de vele kleuren, dan helpen wij u graag in de winkel met een passend advies. Met de handgeschilderde A4 kleurstalen van de Pure by Flexa collectie krijgt u gelijk een goede impressie van de kleur. Wilt u kijken of de kleuren bij u in het interieur passen dan is dat ook mogelijk, u kunt deze stalen mee naar huis nemen. Naast advies in de winkel kunnen wij u ook een vrijblijvend advies aan huis geven.

Naast dat Pure by Flexa prachtige stalen heeft, hebben zij ook een eigen verflijn. Deze verflijn is geinspireerd op een natuurlijke look. De lijn bestaat uit 3 soorten muurverven en 3 soorten lakverven. Naast het merk Pure verkopen wij ook de merken: Sikkens, Flexa, Trimetal, Wijzonol en ons private label Colours. Voor een passend en persoonlijk technisch advies staan onze medewerkers van verfcentrum altijd voor u klaar.

Na veel wikken en wegen bent u dan eindelijk zover, de kleur en het product zijn gekozen, u wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Wij maken de kleur direct voor u in het gewenste product en we zoeken voor u de benodigde schilders- en verfgereedschappen erbij, zodat niets u meer in de weg staat om aan de slag te gaan.

Heeft u zelf niet de zin of tijd om te schilderen?

Dan staan onze schilders van het schildersbedrijf voor u klaar om het uit handen te nemen!

 

Glas

De woning is helemaal geschilderd, behangen en afgestyled met gordijnen en een karpet. Tijd om de boel weer in te richten! Valt net tijdens het verhuizen van de tafel de glasplaat kapot. Geen paniek! Bij ons kunt u in de winkel terecht voor een nieuwe glasplaat. U kunt niet alleen terecht voor een mooi geslepen glasplaat voor de tafel, maar ook voor enkelglas (fotolijstjes, schilderijen etc.), isolatieglas, structuurglas en zelfs glas in lood.

Mocht u het glas niet zelf willen plaatsen, neem dan contact op met ons schildersbedrijf.